Магазин

Яблуня “Одіссо”

Серія яблунь Redlove – яблуні з червоною м’якоттю. Новий осінній сорт яблуні з червоною м’якоттю. Селекція Швейцарії. Плоди дозрівають у вересні. Плоди масою близько 200 г, окремі більші, довгасто-циліндричної форми, яскраво-червоного кольору. Зовні плоди дуже красиві. М’якоть червоного кольору, дуже соковита, хрустка, високих смакових якостей. Смак дуже збалансований, приємний, кисло-солодкий. Призначення плодів – універсальне. Сорт середньорослий, дерева компактні і високоврожайні, мають високу стійкість до хвороб, зокрема до парші.

350,00 грн.

Яблуня “Новомак”

Яблуня Новомак – пізньоосінній сорт європейської селекції, імунний до парші. Плоди великі (150-250 г), світло-жовті з бордовим розмитим рум’янцем і червоними штрихами по всьому плоду, дуже соковиті, кисло-солодкі. Дозрівають в жовтні, зберігаються до січня.

від 120,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Мутсу”

Яблуня “Мутсу” – японський сорт зимового терміну дозрівання. Схрещений Голден та Симиренко. Плоди 180-230 г, округло-конічні, жовто-зеленого, в період дозрівання – лимонного кольору. М’якоть жовто-біла, ніжна, соковита, гарного кисло-солодкого смаку. Знімна стиглість залежно від погодних умов в Києві настає від 2 до 3 декади вересня. У холодильнику плоди зберігаються до квітня. Сорт стійкий до захворювань і дуже ціниться серед алергиків.

150,00 грн.

Яблуня “Моді”

Яблуня "Моді" – новий італійський пізній сорт, отриманий в результаті схрещування Ліберті і Гала (1982 рік). Дерева середньорослі, в плодоношення вступають рано. Цвіте в середньопізні строки. Квітки досить стійкі до пізніх заморозків. Цвіте інтенсивно, плоди добре зав'язуються. Сорт характеризується стійкістю до парші та борошнистої роси. Відзначається певна стійкість до попелиці.

500,00 грн.

Яблуня “Конфетне”

Конфетне — сорт яблунь, отриманий від схрещування сортів Папіровка і Коробівка. Це ранньо-літній сорт, урожай якого збирають на початку серпня. Плоди не осипаються з дерева. Крона дерев цього сорту густа, округлої форми, швидко розростається. Дерево починає плодоносити на третій рік після посадки. Урожайність одного дерева в середньому становить 32 кг. Сорт зимостійкий. Плоди сорту Конфетне середнього розміру, вагою близько 80-120 г. Шкірочка світло-жовтого забарвлення з рожевими смугами по всій поверхні яблука. На смак плоди дуже солодкі, м’якоть ніжна та ароматна. Плоди можна зберігати не більше 20 днів, як і більшість літніх сортів.

150,00 грн.

Яблуня “Кідс Оранж

Яблука Кідс Оранж Ред — новозеландський зимовий сорт, який за всіма показниками перевершує Ренет Симиренка. Плоди цього сорту мають цукерковий смак, кремову м’якоть, яка є соковитою, без відчуття зернистості, солодкою, з невеликою кислотністю та сильним приємним ароматом. Збір врожаю припадає на кінець вересня. Затягувати зі збиранням не слід, оскільки частина особливо великих плодів дозріває раніше і може обсипатися. Яблука зберігаються в звичайному підвалі до кінця лютого – початку березня. Транспортабельність плодів дуже хороша. Переваги сорту включають високу врожайність, прекрасний вигляд і смак плодів, а також їх тривале збереження, що відповідає сучасним вимогам.

від 200,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Каштеля”

Яблуня “Каштель” – яблука польської селекції, плоди мають іншу назву – Польське цукрове яблуко. Сорт широко поширений у європейських країнах, має попит серед садівників завдяки своїм господарсько-корисним властивостям. Сорт зимовий, пізньоосіннього дозрівання. Дерево середньоросле, має потужну розлогу незагущену крону і відрізняється пізнім плодоношенням: не раніше восьми років після посадки. Яскраво-зелене листя овальної форми. Плоди середнього розміру, округлі або трохи сплощені, зелені, при досягненні споживчої зрілості набувають солом’яного відтінку. Смак плодів солодкий із трохи помітною кислинкою. Знімна зрілість плодів настає наприкінці вересня – на початку жовтня. Яблука дозрівають одночасно, тому збирання врожаю відбувається в один етап. Споживча зрілість настає трохи пізніше знімною. Визначити настання споживчої зрілості можна за зміною кольору шкірки плодів: вона стає золотаво-солом’яного кольору. Сорт Каштеля відрізняється високою врожайністю, яка збільшується пропорційно до віку дерева. Яблуня дає рясний урожай раз на два роки. Це генетична особливість Каштеля. Яблуня славиться гарною зимостійкістю, дуже добре переносить перепади сезонних температур та зимові морози до -25

150,00 грн.

Яблуня “Карнавал”

Яблуня “Карнавал” (Karneval) – це новий, ексклюзивний ранньо-зимовий сорт яблук чеської селекції, який нещодавно з’явився на українському ринку. Сорт був отриманий шляхом схрещування сортів Vanda і Pink Krips. Кожне яблуко має унікальний малюнок завдяки рідкісному і неповторному забарвленню, що складається з жовтих і червоних смуг, які створюють незвичайні малюнки, нагадуючи колаж. Це забарвлення привертає увагу споживачів, і яблука чудово виглядають на дереві та на столі. Плоди середніх і великих розмірів, стандартного яблучного калібру, масою 160-200 г, золотисто-жовтого кольору з яскраво-рожевими смугами у вигляді малюнків. Забарвлення плодів досить нерівномірне і може змінюватися протягом вегетаційного періоду. М’якоть хрустка, дуже соковита, щільної структури, солодка, з невеликою кислинкою, відмінного збалансованого смаку з переважанням солодощі, десертного призначення. Дерева середньої сили росту, стійкі до парші, менш схильні до гнилі і добре облистяні.

250,00 грн.

Яблуня “Канділь Синап”

Яблуня Канділь Сінап – десертного смаку сорт середньораннього дозрівання. Незвичайна видовжена форма плодів, красиве забарвлення з рум’янцем, ніжна та соковита м’якоть – роблять цей сорт популярним і затребуваним. На карликовій підщепі перші плоди з’являться через 2-3 роки, висота дерева до 3 м. Врожайність дорослого дерева висока  до 150 кг. Маса плоду 150-180г.

250,00 грн.

Яблуня “Кальвіль Краснокутський”

Яблуня Кальвіль Краснокутський – пізній сорт, виділяється серед інших зимостійкістю і швидким зростанням. Плоди знімають наприкінці вересня – на початку жовтня і зберігають до лютого-березня. Маса яблук – 120-170 г, за формою плоди округло-конічні, є ребра, колір зеленувато-жовтий або біло-жовтий, іноді з рожевою засмагою на освітленій сонцем стороні. Сорт універсального призначення. Колір м’якоті білий, смак відмінний, винно-солодкий із пряним присмаком.

150,00 грн.

Яблуня “Кальвіль Дюкена”

Кальвиль Дюкена (Кальвіль Дюкена, Calville Duguesne) – стародавній  сорт яблук осіннього терміну дозрівання європейського походження. Виведений пепіньєрістом Дюкенном (Бельгія) в результаті запилення сорту Кальвіль зимовий і Пепіна Рібстона. Дерево сильноросле, формує овальну крону. Основні скелетні гілки відходять від стовбура під великим кутом. Плоди великі, масою (180-220г.), широко-усічено-конічної форми, з п’ятьма ясно вираженими ребрами в області носика. Шкірочка запашна, на дотик жирна, тонка, але щільна, світло-жовта, вся всіяна темними точками різного калібру; сонячний бік плода іноді забарвлений в яскраво-рожевий колір. М’якоть жовтувато-біла, середньої щільності, ніжна, соковита, кисло-солодка з тонким цукерковим ароматом, відмінного смаку. В процесі зберігання м’якоть стає пухкої. Дозрівають плоди в середині вересня. Переваги: Висока врожайність. Зимостійкість висока. Стійкість до грибкових захворювань – висока. Недоліки: Схильна до осипання.

150,00 грн.

Яблуня “Кадел”

Яблуня “Кадел” – це новий сорт осінньої яблуні французької селекції, який вражає своїми характеристиками. Плоди середнього розміру, масою 120-140 г, конічної форми. Вони мають темно-вишневе забарвлення по всій поверхні. Яблука зберігаються до грудня, демонструючи високі товарні та смакові якості. М’якоть біла, соковита, з приємним вино-солодким смаком. Сорт середньорослий з компактною формою крони. Яблуня відзначається високою стійкістю до хвороб, зимостійкістю, скороплідністю і врожайністю. Зрілість плодів настає в середині вересня.

500,00 грн.

Яблуня “Імперіал Павла”

Імперіал Павла – дерево стриманої сили росту, колоноподібної форми, зимостійке, хворобами уражається слабо, скороплідне. Плоди плоско-округлої форми, середньою вагою 30 г, жовті з розмитим яскраво-червоним рум’янцем по всьому плоду. М’якуш щільний, жовтий, кисло-солодкий, дуже ароматний, відмінного смаку. У їхньому оригінальному смаку цінителі знаходять нотки апельсина, бергамоту, лимона, манго, дині і навіть сливи; а після смаку – нотки ванілі. Плоди дозрівають у другій половині серпня, довго не перезрівають, зберігаються 1-2 місяці. Використовуються для приготування десертів, в кулінарії та для всіх видів переробки. Дерева також використовують як декоративні насадження.

250,00 грн.

Яблуня “Зарі”

Зарі — літній сорт яблуні, спеціально розроблений для професійних вирощування фруктів. Цей новий клубний сорт уже здобув високу оцінку споживачів за свої смакові якості та привабливий зовнішній вигляд. Яблуня Зарі починає плодоносити з другої половини серпня, а плоди добре зберігаються в холодильнику до двох місяців, що є відмінним показником для літніх сортів. Плоди сорту Зарі солодкі, з приємним літнім ароматом, соковитою і хрумкою м’якоттю. Вони мають гарний смугастий рум’янець по всій поверхні. Сорт Зарі був виведений у Бельгії шляхом схрещування сортів Ельстар і Дельбарестівале.

від 120,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Ерлі фрі

Яблуня Міленіум Голд (Milenium Gold) – це сорт, виведений в США, який також відомий як Ерлі Фрі Голд. Відноситься до десертних сортів яблунь, характеризується середніми термінами цвітіння, збір врожаю починається у другій половині серпня. Плодоносити яблуня починає рано, через 3-4 роки після посадки починає регулярно давати рясні врожаї дуже смачних і корисних плодів. Плоди виділяються досить великими, нерідко дуже великими розмірами, вагою від 200-250 г. Вони мають округлу, злегка витягнуту форму, їх характерна риса – 4 виражених ребра на бічних сторонах. Плоди володіють гладкою, щільною шкіркою з красивим, ніжним забарвленням – зеленувато-жовта поверхню з сонячної сторони покривається легким рум’янцем рожево-червоного кольору або без нього. Вони мають досить соковиту, ніжно-вершкову м’якоть, дуже солодку, що залишає після себе легкий приємно-кислий післясмак. Плоди даного сорту вважаються одними з найсмачніших сортів, мають високу товарністю, добре транспортуються, в холодильнику зберігаються до 3-х місяців без втрати смакових якостей, користі і привабливого вигляду. Їх вживають свіжими і використовують для консервації

200,00 грн.

Яблуня “Ерлі Женева”

Яблуня "Женева Ерлі" виведена в США на дослідній станції з однойменною назвою. Селекціонери, отримавши надранній сорт, з гордістю нагородили ім'ям місця, де і відбулося його народження.

120,00 грн.

Яблуня “Ера”

Новітній сорт яблуні Ера – сорт швейцарської селекції із серії червоном’ясних яблук Redlove. Цвіте темно-малиновим кольором. Листя з червоним відливом. Родзинкою сорту є червона м’якоть плодів. Сорт Ера – ранньозимовий. Дозріває з кінця вересня і відмінно зберігається до Нового року в прохолодних умовах. Добре переносить транспортування. Вступає в період плодоношення досить швидко – на другий рік після посадки. Дерево слаборосле, формує невелику в діаметрі крону. Темно-червоні округлі плоди в середньому досягають маси 160 г. Смак кисло-солодкий, з гармонійним співвідношенням кислот і цукрів. Добре зимує в наших широтах. М’якоть на зрізі не окислюється, сорт придатний для вживання в свіжому вигляді, але також з нього виходять відмінні пюре, фруктові салати або сушіння.

250,00 грн.

Яблуня “Донешта”

Яблуня Донешта – український сорт яблуні народної селекції, найбільше поширений в Житомирській, Хмельницькій і Київській областях. Дерево зимостійке. Сорт потребує проріджувальної обрізки та омолодження. Знімання плодів краще проводити в декілька етапів. Цвіте в середні строки. Найкращі запилювачі — Папіровка, Антонівка, Пепинка золотиста, Боровинка.

150,00 грн.

Яблуня “Долго”

Райська яблуня Долго – пізньо-літній сорт, який відзначається високою стійкістю до захворювань, посухи та морозів. Плоди цього сорту мають середню вагу близько 40 грамів, вони красиві на вигляд, червоно-бордового кольору, округло-конічної форми. Смак яблучок незвичайний кисло-солодкий з неперевершеним ароматом, який не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів. Саджанці райської яблуні не уражаються грибковими захворюваннями. Їх плоди часто використовують для приготування варення, компотів та джемів. Саджанці райських яблунь “Долго” вже плодоносять, тож ви зможете насолоджуватися врожаєм без довгого очікування.

від 250,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Джерсі”

Яблуня Джерсі — унікальний сорт яблук із червоною м’якоттю та малиново-червоними пелюстками квітів, що створює надзвичайно декоративний вигляд, привертаючи увагу всієї околиці. Серед сортів із червоною м’якоттю Джерсі вирізняється найкращим смаком, який є найсолодшим. Цей сорт має високу морозостійкість і низьку сприйнятливість до парші та борошнистої роси. Дерево середньої сили росту, легко піддається формуванню і адаптоване до кліматичних умов України. Сорт має пізньо-осінній термін достигання, характеризується високою врожайністю та регулярним плодоношенням. Знімальна стиглість плодів настає в кінці вересня — на початку жовтня, а зберігати їх можна до січня. Плоди важать 165-180 г (іноді до 190 г). Шкірка щільна, темно-червона з білими чечевичками. М’якоть малинового кольору, щільна, хрустка і дуже соковита, має неповторний кисло-солодкий смак із тонким ароматом, легкою приємною терпкуватістю та добре збалансованим співвідношенням цукру і кислоти. Плоди багаті на вітаміни, антиоксиданти та інші біологічно активні речовини. Ваші друзі будуть вражені червоним кольором соку! При технічній переробці зберігається привабливий червоний

300,00 грн.