Яблуні

Яблуня червонолиста

Яблуня райська червонолиста – середньоросле дерево висотою до 2,5-3 метрів з компактною кроною, яке стане окрасою вашого саду. Цей сорт є чудовим запилювачем для всіх яблунь. Його цінують за прекрасні бурякового кольору плоди та глянцеве листя, яке з часом набуває насиченого бурякового відтінку. Ця яблуня виглядає дуже привабливо і ідеально підходить для декорування вашої ділянки. Крім естетичної цінності, плоди сорту використовують для приготування смачного варення та компотів. Цвітіння яблуні відбувається яскраво-червоними квітами, що привертають увагу та не залишають байдужими.

300,00 грн.

Яблуня “Чорний Принц”

Яблуня Чорний Принц (Ред Джонапринц) — новий пізньо-осінній сорт яблуні, який починає давати врожай наприкінці вересня. Плоди цього сорту мають середню масу 200 г і більше. Рум’янець насичено червоний до майже червоно-чорного кольору, який покриває практично всю поверхню яблука. Плоди зовні дуже привабливі і користуються попитом на Європейському ринку. Урожайність сорту дуже висока, стабільна і повторювана. Плоди відмінно зберігаються в холодильнику до квітня і до січня у звичайному приміщенні. Сорт є дуже перспективним і за короткий час здобув високу популярність за кордоном завдяки своєму дуже красивому забарвленню.

200,00 грн.

Яблуня “Чорний діамант”

Яблуня “Чорний діамант” (Black Diamond) є ексклюзивним і дуже рідкісним сортом чорних яблук. Спочатку вирощувався в гористих районах Тибету Ньінчі, де плоди мають унікальне темно-фіолетове забарвлення з білою м’якоттю всередині. Цей колір обумовлений високим розташуванням регіону, понад 3500 метрів над рівнем моря. У кліматичних умовах України яблука можуть мати світліше забарвлення. Сорт досить морозостійкий і відрізняється високим вмістом цукру. Яблуня має середню висоту, досягаючи 3 метрів, і середньо щільну крону діаметром до 2.5 метра. Листя зеленого кольору з легким восковим нальотом. В залежності від підщепи, дерево вступає в плодоношення через 2-4 роки після посадки. Воно добре переносить перепади температур.

400,00 грн.

Яблуня “Червона Королька”

Яблуня “Червона Королька” – старий ранньо-зимовий сорт з Німеччини, зимостійкий, невимогливий, практично стійкий до хвороб, скороплідний і дуже урожайний. Плоди 160-200г, буро-червоний рум’янець покриває весь плід. М’якоть щільна, блідо-рожева в прожилках, щільна, досить соковита, кисло-солодка, при дозріванні винно-солодка.

від 150,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Хоней Крісп”

Яблуня “Хоней Крісп” – це зимовий сорт. Дерева середньорослі, формують широку, незагущені крону. Завдяки донорським властивостям Хонейголда характеризуються високою зимостійкістю. Урожайність дуже висока. Плоди 180-260 г. М’якоть світло-жовта, щільна, дуже хрустка (звідси і назва сорту), соковита відмінного кисло – солодкого смаку (5.0 бала) з легким ароматом. Знімальна зрілість настає в кінці вересня. У холодильнику плоди зберігаються до лютого, а в спеціалізованих холодильниках – до травня.

від 150,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Хіден Роуз”

Хіден Роуз – пізньо-осінній сорт яблуні американської селекції. Плоди цього сорту мають розмір нижче середнього і конічну форму. Шкірка зеленуватого забарвлення, а м’якоть – яскраво-червона. М’якоть хрустка, солодка та ароматна. Дозрівають яблука в кінці вересня, але найкращого смаку вони досягають у листопаді. Завдяки своїм смаковим якостям, ці яблука чудово підходять для вживання у свіжому вигляді та для додавання до салатів, надаючи їм неперевершений смак.

500,00 грн.

Яблуня “Флоріна”

Яблуня Флоріна — зимовий сорт яблук французької селекції, який дозріває наприкінці вересня – на початку жовтня. Плоди цього сорту мають середню вагу 100-150 г і більше, округло-конічну форму. Вони світло-зеленого кольору з великим яскраво-червоним рум’янцем, що покриває практично весь плід. М’якоть дуже соковита, світлого відтінку, середньої щільності, кисло-солодкого смаку. Дерева сильнорослі, з округлою, трохи загущеною кроною. Вони відзначаються високою зимостійкістю і врожайністю. Можуть добре плодоносити у всіх регіонах України. Сорт імунний до парші та стійкий до борошнистої роси яблуні. Плоди добре зберігаються до весни, а їх транспортабельність дуже хороша.

від 150,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Фіалка”

Яблуня “Фіалка” – пізньозимовий сорт яблуні, виведений в Інституті садівництва УААН (м. Київ). Відзначається скороплідністю (3-4 рік), регулярною врожайністю, високою товарністю плодів довгострокового зберігання, зимостійкістю та стійкістю проти парші і борошнистої роси. Дерево швидкоростуче з плоскоокруглою компактною кроною. Плоди 170-180 г., округло-конічні, жовтувато-зелені з густим розмитим фіолетово-червоним рум’янцем в інтенсивному сизому нальоті. Шкірочка щільна, суха, чиста. М’якуш кремовий, щільний, дрібнозернистий, соковитий, ароматний, гармонійного кисло-солодкого смаку (4.25-4.75 бала). Знімальна стиглість наступає в кінці вересня, споживча – з листопада до травня при гарному збереженні товарності і смакових якостей плодів.

від 120,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Фея”

Яблуня Фея відноситься до посухостійких сортів. Дерево росле, починає регулярно плодоносити на третій рік після посадки. Для підвищення родючості дерев у саду потрібен регулярний догляд. Плоди великі, 200 г, округлої форми, зелені. М’якуш щільний, дуже соковитий, кисло-солодкий, знімна зрілість припадає на кінець липня. Яблука зберігаються у холодильнику більше місяця. Яблуні Фея дозріває у ранні терміни. Переваги сорту: наявність імунітету до борошнистої роси та парші; посухостійкість; морозостійкість; насичені смакові характеристики.

150,00 грн.

Яблуня “Топаз”

Топаз – сорт чеської селекції. Дерево середньоросле, з округлою кроною. Плодоносить регулярно і щедро. Плоди середніх розмірів, сплющено-округлі, зеленувато-жовті, з неяскравим буровато-червоним плямистим розмитим рум’янцем, який покриває 30-60% поверхні, на фоні якого добре помітні темно-червоні штрихи. М’якоть кремова, щільна, середньозерниста, дуже соковита, ароматна, гарного кислувато-солодкого смаку. Знімна зрілість настає в кінці вересня – на початку жовтня.

200,00 грн.

Яблуня “Теремок”

Рекомендований для вирощування в зонах Полісся та Лісостепу, цей сорт відзначається зимостійкістю та стійкістю до парші і борошнистої роси. Дерево середньоросле, формує компактну плоско-округлу крону. Тип плодоношення змішаний. На середньорослій підщепі вступає в плодоношення на 2-3 рік після садіння. Урожайність 8-річних дерев на підщепі 54-118 становить 40-55 кг з дерева (20-30 т/га). Плоди середні та великі (170-200 г), сплюснуто-конічної форми, зеленувато-жовті, з оранжево-червоним розмитим рум’янцем в штрихах майже на всій поверхні. М’якоть кремова, дрібнозерниста, ароматна, дуже щільна, середньої соковитості, кисло-солодкого смаку (8,2-8,5 балів). Знімальна та споживча стиглість настає на початку вересня і триває протягом одного місяця. У холодильній камері зі звичайною атмосферою плоди зберігаються до листопада.

від 120,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Тентейшн”

Яблуня “Тентейшн” – дуже популярний сорт пізнього терміну дозрівання, збирання врожаю з першої декади жовтня. Відмінна Французька селекція, отримана в результаті схрещування сортів (Дельблаш та Оріон). Дерево щеплене на підщепі 54-118 виростає середньорослим із компактною середньо-загущеною кроною, схема посадки в саду 3х3м. Плоди конічної форми, великі, середньою масою 180-250 грам, жовтого забарвлення з червоним рум’янцем на сонячній стороні. М’якуш кремового забарвлення, щільний, хрумкий, соковитий, відмінного кислувато-солодкого смаку, ароматний. Плоди вирізняються тривалим терміном зберігання, до 7 місяців у холодильнику. Плодоношення регулярне та високе. Стійкість до захворювань середня. Висока морозостійкість.

150,00 грн.

Яблуня “Сябрина”

Яблуня “Сябрина” – виведена вона була в 80-х роках ХХ століття за допомогою селекціонера Коваленко Р., і є гібридним сортом культури. Від своїх батьків, сортів Прима і Лоба, вона успадкувала самі позитивні якості. Сортові яблуні вважаються середньрослими. Їх крона густа, з великою кількістю листям, має округлу, акуратну форму. Сорт Сябрина характеризується певними позитивними якостями. Культура визнана скороплодною, тому перший урожай після здійснення прищепи (або висадки саджанця) можна отримати вже через 3 роки. Стабільність плодоношення. При раціональному догляді дерево приносить щорічний багатий урожай. Володіє підвищеною стійкістю до багатьох захворювань, зокрема до всіх типів парші. Плодам властивий порівняно тривалий термін зберігання – до 5-ти місяців. Плоди мають привабливий зовнішній вигляд: вони повністю малиново-червоні, без додаткових вкраплень, немов покриті восковим нальотом. Шкірка досить щільна, м’якоть соковита, дрібнозерниста. На смак плоди кисло-солодкі. Дерево не опадає, тому в період дозрівання, для більш тривалого збереження, плоди рекомендується обривати самостійно. Зберігати врожай необхідно в дерев’яній “дихаючій” тарі, в прохолодному і провітрюваному

120,00 грн.

Яблуня “Старкримсон”

Яблуня “Старкримсон” (Starkrimson Delicious) – зимовий сорт яблук, виведений у першій половині минулого століття американськими селекціонерами шляхом брунькової мутації сортів Старкінг (Starking) і Делішес (Delicious). Дерева починають плодоносити через 2-3 роки після посадки, з кожним роком врожайність збільшується. Старкримсон відноситься до спурових сортів яблук. Дерево середньоросле або низькоросле, зі скелетними гілками, розташованими під гострим кутом до стовбура, утворює компактну, незагущену, широкопірамідальну крону. Листя дерева середньої величини, темно-зеленого кольору. Квітки в бутонах ніжно-рожеві, при розпусканні – білі. Сорт самобезплідний, для стабільно високих врожаїв потребує дерев-запилювачів, таких як Джонатан і Голден Делішес. Плоди великі, вагою в середньому 180-200 г, конічної форми з поздовжньою ребристістю, яка більш виражена у верхній частині плоду. Розмір плодів на дереві не однорідний, дрібніші яблука мають більш округлу форму і абсолютно гладку поверхню. Основне забарвлення світло-зелене, покривне – насичено-кармінове, часто з фіолетовим відтінком. Плоди, які визрівають на сонячній стороні, мають вишневий колір. Яблука мають товсту шкірку, вкриту рожевими

150,00 грн.

Яблуня “Спартан”

Яблуня "Спартан" – сорт осінньо-зимового терміну дозрівання канадської селекції, отриманий схрещуванням сортів "Макінтош" і "Жовтий Ньютаун". Сорт поширений у всіх кліматичних зонах України. Дерево відрізняється досить інтенсивним зростанням, хоча і не виростає високим. Має широку крону і схильність до загущеності, тому обрізка є необхідним етапом догляду. Скелетні гілки відходять від стовбура під кутом 50-80°.

400,00 грн.

Яблуня “Сніжний Кальвіль”

Яблуня Кальвіль сніговий (Білосніжне, Білосніжний кальвіль) – поширений зимовий сорт української селекції. Плоди масою 120-160 г, частіше округло-конічної форми, спочатку зеленувато-жовті, по мірі дозрівання світло-жовті. Вираженість ребер на плодах варіює від сильної до слабкої. М’якоть біла, ніжна, з дуже приємним кисло-солодким смаком. Дерево швидкоросле, крона широка, округла, поникла. Кращі запилювачі: Джонатан, Мекінтош, Айдаред, Ренет золотий курський. Врожай знімають на початку – в середині вересня, плоди зберігаються в умовах підвалу до середини грудня, в промислових холодильниках до лютого. Хороша морозостійкість. Стійкість до парші висока. Кальвіль сніговий – високоврожайний сорт, плоди відомі прекрасними смаковими якостями.

120,00 грн.

Яблуня “Слава Переможцям”

Яблуня Слава Переможцям – літній сорт яблуні є результатом вітчизняної селекції. Він відзначається дуже високою зимостійкістю та врожайністю. Плоди цього сорту дуже смачні, з терміном споживання в серпні-вересні. Плоди масою 150-250 г, мають округло-конічну форму та яскраво-червоний колір. М’якоть кремова з рожевими прожилками, ніжна, соковита, кисло-солодка з приємним ароматом.

150,00 грн.

Яблуня “Сіріус”

Яблуня Сіріус – це продукт чеської селекції з категорії новітніх зимових сортів. Він отриманий в результаті схрещування сортів Голден Делішес і Топаз. Повне дозрівання і збирання врожаю припадають на першу декаду жовтня. Сорт відрізняється відмінним імунітетом – він відмінно протистоїть основним захворюванням. Яблуня Сіріус – десертний сорт яблук. Зібрані в жовтні вони добре зберігаються і споживаються до квітня. Поодинокі плоди можуть виростати великими – маса одного яблука іноді досягає 300 г. Вони соковиті, жовтого кольору, з рожевим рум’янцем з сонячного боку, з дрібнозернистою, щільною, соковитою і хрусткою м’якоттю. Плодам притаманний характерний, яскраво виражений яблучний аромат. Дерево характеризується сильним ростом. У нього розлога крона округлої форми. Перший урожай можна отримати вже на 2-3 рік після посадки саджанців – все залежить від підщепи. Сорт Сіріус високоврожайний, але спостерігається його схильність до перевантажень. До плюсів рослини варто віднести середню зимостійкість, яка дозволяє без проблем переносити зниження температур.

від 150,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Сінта”

Яблуні “Сінта” – осінній сорт яблуні канадської селекції. Плоди великі, округлі, щільні, біло-жовті. М’якуш жовтий, хрумкий, ніжний, соковитий, дрібнозернистий, чудового кисло-сладкого, десертного смаку з вираженим пряним ароматом. Яблуня відрізняється підвищеною зимостійкістю і стійкістю до хвороб.

250,00 грн.

Яблуня “Сирена”

Сорт яблуні Сирена відзначається високою зимостійкістю та імунітетом до ураження шкідниками. Дерево досягає трьох метрів у висоту і має округлу, загущену крону. Саджанці добре ростуть на сонячних ділянках. Весною їх можна кронувати, а протягом першого року рекомендується активний полив. Дорослі дерева мають привабливий вигляд протягом усього сезону. Плоди цього сорту середнього та великого розміру, масою до 180 грамів. Вони мають насичений червоний колір і округлу форму. Шкірка середньої товщини, суха та блискуча. М’якоть червоного кольору, ароматна, з відмінними смаковими якостями. Розрізаний плід не окислюється, а його яскраве забарвлення зберігається навіть після термічної обробки. Плоди солодкі, з приємним ягідним присмаком, хоча при першій дегустації можуть здатися злегка кислуватими. Яблука містять велику кількість антиоксидантів. Достигають у серпні-вересні. Сорт прекрасно підходить для виготовлення соків, вживання у свіжому вигляді та додавання до салатів.

250,00 грн.