Червоном'ясні сорти яблунь

Яблуня “Хіден Роуз”

Хіден Роуз – пізньо-осінній сорт яблуні американської селекції. Плоди цього сорту мають розмір нижче середнього і конічну форму. Шкірка зеленуватого забарвлення, а м’якоть – яскраво-червона. М’якоть хрустка, солодка та ароматна. Дозрівають яблука в кінці вересня, але найкращого смаку вони досягають у листопаді. Завдяки своїм смаковим якостям, ці яблука чудово підходять для вживання у свіжому вигляді та для додавання до салатів, надаючи їм неперевершений смак.

500,00 грн.

Яблуня “Сирена”

Сорт яблуні Сирена відзначається високою зимостійкістю та імунітетом до ураження шкідниками. Дерево досягає трьох метрів у висоту і має округлу, загущену крону. Саджанці добре ростуть на сонячних ділянках. Весною їх можна кронувати, а протягом першого року рекомендується активний полив. Дорослі дерева мають привабливий вигляд протягом усього сезону. Плоди цього сорту середнього та великого розміру, масою до 180 грамів. Вони мають насичений червоний колір і округлу форму. Шкірка середньої товщини, суха та блискуча. М’якоть червоного кольору, ароматна, з відмінними смаковими якостями. Розрізаний плід не окислюється, а його яскраве забарвлення зберігається навіть після термічної обробки. Плоди солодкі, з приємним ягідним присмаком, хоча при першій дегустації можуть здатися злегка кислуватими. Яблука містять велику кількість антиоксидантів. Достигають у серпні-вересні. Сорт прекрасно підходить для виготовлення соків, вживання у свіжому вигляді та додавання до салатів.

250,00 грн.

Яблуня “Розетта”

Яблуня "Розетта (Rosette)" – літній сорт легендарних червоном'ясих яблук, що досягають стиглості вже наприкінці серпня. Плоди зберігаються приблизно два тижні.

200,00 грн.

Яблуня “Ред Кетті”

Яблуня Ред Кетті – сорт яблук з червоним забарвленням м’якуша. Яблуня помірно стійка до парші, досить скороплідна, швидко утворює крону; бічні гілки на саджанцях починають рости ще в розсаднику. Сорт “стриманої” сили росту. Знімальна стиглість настає в другій половині вересня, споживча – через півтора-два місяці. Плоди непогано зберігаються до лютого. Яблука мають добрий, освіжаючий смак.

від 350,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Ред Девіл”

Яблуня "Ред Девіл (Red Devil)" – ранньо-зимовий сорт англійської селекції. Має червону м'якоть. Достигає в середині вересня. Плоди середньою масою 140-180 гр., однакового розміру, при зберіганні набирає смак солодкої полуниці. Тому багато хто називає його як яблуко-полуниця.

від 200,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Яблуня “Одіссо”

Серія яблунь Redlove – яблуні з червоною м’якоттю. Новий осінній сорт яблуні з червоною м’якоттю. Селекція Швейцарії. Плоди дозрівають у вересні. Плоди масою близько 200 г, окремі більші, довгасто-циліндричної форми, яскраво-червоного кольору. Зовні плоди дуже красиві. М’якоть червоного кольору, дуже соковита, хрустка, високих смакових якостей. Смак дуже збалансований, приємний, кисло-солодкий. Призначення плодів – універсальне. Сорт середньорослий, дерева компактні і високоврожайні, мають високу стійкість до хвороб, зокрема до парші.

350,00 грн.

Яблуня “Ера”

Новітній сорт яблуні Ера – сорт швейцарської селекції із серії червоном’ясних яблук Redlove. Цвіте темно-малиновим кольором. Листя з червоним відливом. Родзинкою сорту є червона м’якоть плодів. Сорт Ера – ранньозимовий. Дозріває з кінця вересня і відмінно зберігається до Нового року в прохолодних умовах. Добре переносить транспортування. Вступає в період плодоношення досить швидко – на другий рік після посадки. Дерево слаборосле, формує невелику в діаметрі крону. Темно-червоні округлі плоди в середньому досягають маси 160 г. Смак кисло-солодкий, з гармонійним співвідношенням кислот і цукрів. Добре зимує в наших широтах. М’якоть на зрізі не окислюється, сорт придатний для вживання в свіжому вигляді, але також з нього виходять відмінні пюре, фруктові салати або сушіння.

250,00 грн.

Яблуня “Джерсі”

Яблуня Джерсі — унікальний сорт яблук із червоною м’якоттю та малиново-червоними пелюстками квітів, що створює надзвичайно декоративний вигляд, привертаючи увагу всієї околиці. Серед сортів із червоною м’якоттю Джерсі вирізняється найкращим смаком, який є найсолодшим. Цей сорт має високу морозостійкість і низьку сприйнятливість до парші та борошнистої роси. Дерево середньої сили росту, легко піддається формуванню і адаптоване до кліматичних умов України. Сорт має пізньо-осінній термін достигання, характеризується високою врожайністю та регулярним плодоношенням. Знімальна стиглість плодів настає в кінці вересня — на початку жовтня, а зберігати їх можна до січня. Плоди важать 165-180 г (іноді до 190 г). Шкірка щільна, темно-червона з білими чечевичками. М’якоть малинового кольору, щільна, хрустка і дуже соковита, має неповторний кисло-солодкий смак із тонким ароматом, легкою приємною терпкуватістю та добре збалансованим співвідношенням цукру і кислоти. Плоди багаті на вітаміни, антиоксиданти та інші біологічно активні речовини. Ваші друзі будуть вражені червоним кольором соку! При технічній переробці зберігається привабливий червоний

300,00 грн.

Яблуня “Байя Маріса”

Байя Маріса (Bay 3484) — чудовий червоном’якотний сорт яблук, розроблений у Німеччині. Цей сорт є першим із червоною м’якоттю, чиї плоди приємно вживати в їжу. Плоди ранньо-зимові, червоні з привабливими білими чечевичками, середня маса плоду складає від 170 до 190 грамів. Ступінь червоного забарвлення м’якоті у Байя Маріса значно більший, ніж у Red Devil. Яблука мають добре збалансований солодко-кислий смак і м’який ароматичний відтінок. Яблука цього сорту мають приємний смак з тонким ароматом. Скибочки зберігають свою форму при варінні та мають привабливий червоний колір, а сік також рожевий. Дерево середньоросле, з високою морозостійкістю.

300,00 грн.