Гібридні сорти

Слива+абрикос “Флавор Супреме”

Флавор Супреме (Flavor Supreme) – новий сорт диплоїдної сливи селекції США. Виведений відомим селекціонером Флойдом Загером. Плоди великі, масою близько 100 г, округлої форми, зелено-сірого кольору з червоними крапками, покриті сизим нальотом. В залежності від сторони дерева забарвлення плодів може змінюватися від зелених тонів до переважання червоного кольору. М’якоть плодів бордово-червона, дуже соковита, ніжна, дуже ароматна, середньої щільності. Смакові якості дуже високі і, на думку багатьох дегустаторів, є однією з найвищих серед диплоїдних слив. У смаку переважає цукор, з мінімальним вмістом кислоти, десертного призначення. Збереження плодів до 2 тижнів. Є плуотом – гібридом сливи і абрикоса. Сорт добре запилюється іншими диплоїдними сливами. Листя, пагони і будова дерева – як у аличі. Дерева середньорослі, врожайні, з досить гарною зимостійкістю.

400,00 грн.

Слива+абрикос “Дапл Данді”

Дапл Данді – це один із найсмачніших плуотів. Плоди великі, вагою 60-80 грамів, дозрівають наприкінці серпня. Плуот Дапл Данді – це гібрид, що складається з 30% абрикоса і 70% сливи, виведений селекціонером Флойдом Зайгером у США. Плоди мають цікаве забарвлення від блідо-зеленого до жовтого з червоною плямистістю і дуже гарний, незвичайний смак. Цей плуот також називають “яйце динозавра” через його надзвичайно цікаве забарвлення. М’якуш плоду дуже соковитий, зі смаком і ароматом, що мають нотки абрикоса, сливи, нектарина і персика. Це один із найсолодших плодів серед кісточкових. Недарма плуоти лідирують у дегустаційних конкурсах. Дапл Данді входить до п’ятірки найсмачніших плуотів і містить велику кількість вітаміну А. Кісточка маленька. Плоди гарно запилюються плуотом Флавор Супреме, Влейвон квін та іншими диплоїдними сливами.

400,00 грн.

Слива+абрикос “Апрісалі”

Aprisali (Апрісалі) – новий, абрикосово-сливовий гібрид (плумкот). Складається на 50% з диплоидной сливи і на 50% абрикоса. Виведений в Німеччині. Дерево середньоросле, цвіте пізно. Плоди круглі, великі, масою близько 60 гр, соковиті, колір може варіюватися від темно-червоного до чорно-синього. М’якоть темно-червона. На смак – солодка, поєднує в собі аромати абрикоса і сливи. Шкірочка гладенька. Плоди ідеально підходять для споживання в свіжому вигляді, також підходять для подальшої переробки в якості мармеладу або варення. Кісточка відділяється повністю. Дозрівання врожаю в першій половині липня.

300,00 грн.

Персик+слива+абрикос “Шарафуга”

Персик Шарафуга – гібрид персика, сливи й абрикоса. Хоча Шарафуга була виведена в теплих краях, вона має гарну морозостійкість і може рости в помірному кліматі. Загальний вигляд Шарафуги має схожість зі сливою. Плоди фіолетові, круглі, за смаком нагадують щось середнє між абрикосом і сливою. Соковиті і смачні, плоди шарафугі мають добре відокремлювану від кісточки м’якоть. Дозрівають вони до початку вересня. Тоді ж слід почати збір, інакше ваш урожай піддасться нашестю птахів.

250,00 грн.

Вишня+слива “Мейнор”

Сливово-вишневий гібрид Мейнор – сорт американської селекції, створений шляхом схрещування піщаної вишні та китайсько-американської сливи. Цей середньостиглий гібрид відзначається високою врожайністю, відмінною морозостійкістю та здатністю легко переносити різні умови вирощування. Його ще називають “вишнеслива”. Дерево Мейнора слаборосле, але дуже красиве в період цвітіння та дозрівання, щедро усипане ніжними квітами та яскравими, великими плодами. Завдяки своїй декоративності воно прикрасить будь-яку садову чи заміську ділянку. Плоди цього гібрида красиві, з насиченим сливовим забарвленням і дуже великі (в 2-3 рази більше за вишню), їх вага може досягати 30 г. Вони мають дуже соковиту, ароматну, кисло-солодку м’якоть темно-червоного кольору. Плоди дуже смачні, з яскравим, незвичайним смаком, що гармонійно поєднує в собі смакові якості вишні та сливи. Їх висока товарність обумовлена: великими розмірами чудовим, оригінальним смаком привабливим зовнішнім виглядом гарною транспортабельністю Незвичайні плоди високо цінуються на споживчому ринку. Дерева дуже родючі, самоплідні, з періодом дозрівання плодів у 2-й і 3-й декаді липня. Вони дуже зимостійкі

300,00 грн.

Алича+чорний абрикос “Черікос”

Алича Черикос – дуже вдалий гібридний вид середнього терміну дозрівання. Отриманий у результаті схрещування чорного абрикосу та аличі, виведений німецькими селекціонерами. Дерево самоплідне, виростає до 2,5 метрів, з овальною, не розлогою кроною, високоврожайне (від 20 кг і більше), плодоносить щороку. Дерево зовсім невибагливе. Плоди на смак схожі на абрикос, по консистенції на аличу. Вага фрукта коливається від 40 до 60 г. Плоди темно-бордового відтінку з тонкою, кислуватою шкіркою. Сам фрукт солодкий та соковитий. Знімна зрілість – перша декада серпня. Морозостійкість та стійкість до хвороб – практично не хворіє, морозостійкість до -25 градусів.

від 300,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Абрикосовий поліплоїд

Поліплоїд є складним гібридом абрикоса, походження якого невідоме. Характеризується високою врожайністю, середнім та середньо-пізнім терміном дозрівання. Збір урожаю починається у 2-й та 3-й декаді липня. Дерева потужні, сильнорослі, мають високу зимостійкість і стійкість до хвороб. Плоди можуть досягати величезних розмірів та ваги 200-250 г. Вивчення характеристик продовжується. Плоди мають округло-конічну форму, інтенсивний жовтий колір шкірки з легким рум’янцем. М’якоть досить щільна, жовто-помаранчева, з приємним десертним смаком. Основні характеристики: Плоди: 200-250 г, округло-конічна форма, інтенсивний жовтий колір з легким рум’янцем М’якоть: щільна, жовто-помаранчева Смак: приємний десертний Врожайність: висока Термін дозрівання: середній та середньо-пізній (2-3 декада липня) Стійкість: висока зимостійкість, стійкість до хвороб

від 250,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Абрикос+слива+персик “Нектакотум”

Слива Нектакотум (Шарафуга) – це абсолютно новий сорт селекції. Гібридна форма отримана шляхом схрещування абрикоса, сливи і персика. Плоди дуже великі, середньою масою 100-140 грам і більше, округлої форми. М’якоть рожева, щільна, ароматна, має змішаний смак між абрикосом і сливою, який не можна порівняти з жодним раніше виведеним гібридом. Кісточка вільна. Дерево середньоросле, виростає до 4 метрів заввишки, з густою та неширокою кроною, подібною до сливи. У плодоношення саджанці вступають на третій рік. Нектакотум відрізняється підвищеною стійкістю до захворювань, шкідників та морозів, порівняно з вихідними культурами. Плоди дуже транспортабельні.

300,00 грн.

Абрикос+слива “Чорний оксамит”

Сорт абрикоса “Чорний оксамит” був отриманий в Криму в результаті вільного запилення абрикоса Американського чорного і внесений до Держреєстру в 2006 році з Північно-Кавказького регіону. Дерево відрізняється середньою висотою і середньою густотою крони, з повільним щорічним приростом. Воно демонструє відмінну стійкість до зимових морозів і поворотних заморозків, що сприяє підвищенню врожайності. Чорний оксамит є частково самоплідним, але для досягнення високої врожайності рекомендується мати поблизу запилювачі, такі як алича, слива або терен. Плоди великі (40-50 г), кругло-овальної форми і чорно-фіолетового кольору, з шкіркою, що нагадує оксамит, і соковитою червоною м’якоттю, солодко-кислого смаку з легким ароматом абрикоса. Цей сорт також відомий своєю хорошою транспортабельністю і довгим терміном зберігання в провітрюваному підвалі до 3-4 місяців.

400,00 грн.

Абрикос+слива “Апріум”

Апріум колоновидний абрикос схрещений із сливою (склад 75% абрикоса + 25% сливи). Вам буде чим здивувати Ваших гостей, такого Ви ще не куштували. Це новий цікавий гібрид, отриманий в США в результаті схрещування колоновидної сливи Імперіал на 25% і абрикоса на 75%. Зовнішній вигляд плодів більше схожий на абрикоси: помаранчеві, але без характерного опушування і волокнистості. Шкірка гладка з блиском як у сливи. Дозрівання з перших чисел серпня, середня вага плодів 60-70 грамів. М’якоть дуже приємного смаку, щільна, дуже солодка з апельсиновим післясмаком і незвичайним приємним ароматом. Кісточка добре відділяється. Плоди мають властивість дозрівання, після зриву можуть деякий час зберігатися і дозрівати. Основні характеристики: Плоди: 60-70 г, помаранчеві, гладка шкірка з блиском М’якоть: щільна, дуже солодка з апельсиновим післясмаком Смак: дуже приємний, ароматний Термін дозрівання: з перших чисел серпня Стійкість: висока зимостійкість, стійкість до хвороб Особливості: компактна колоновидна крона, висота до 2,5 м Цей сорт добре адаптований до кліматичних умов

250,00 грн.