Ваш кошик

Кількість Ціна До оплати
0,00грн.
Перейти до оформелення
Ваш кошик порожній

01
02
03
04

 

 

 

 

 тел. +38 (063) 117-54-25
 тел. +38 (067) 444-31-05
Київська обл., Рокитнянський р-н,
с. Луб’янка, вул. Гагаріна, 21
Яблуня

Яблуня "Антонівка Звичайна" (ВКС)

  • Наявність товару: бронь на осінь
  • Вік саджанця: 2-річний
  • Смак: кисло-солодкий
  • Щепа: середньоросла (54-118)
  • Термін дозрівання: осінній
  • Стиглість: кінець серпня - початок вересня
  • Маса плоду, г: 130-180
  • Тип упаковки: відкрита коренева система (ВКС)
  • Антонівка (Антонівка, Антонівське яблуко, Духовоє) — російський сорт народної селекції.

    Дерево сильноросле, з широкоокруглою середньозагущеною кроною, яку створюють міцні скелетні гілки, що відходять від стовбура під тупим кутом (60—85°). Пробуджуваність бруньок висока, пагоноутворювальна здатність середня. Плодоносить переважно на кільчатках та списиках.

    Зимостійкість висока. Сприйнятливість до парші та борошнистої роси нижча за середню, до плодової гнилі — середня.

    Цвіте у середньоранні строки, дуже рясно. Життєздатність пилку середня (38—57%). Зав'язування плодів від вільного запилення — 6— 22%. Кращі запилювачі: Алкмене, Бойкен, Кальвіль сніговий, Пепінка золотиста, Ренет курський золотий, Уелсі.

    У плодоношення вступає на шостий—сьомий рік після садіння на сильнорослій підщепі та четвертий — на середньорослій. Плодоносить періодично. Урожайність дуже висока: 8—9-річні дерева на MM 106 формують по 30—48 кг, 12—14-річні — по 60—130 кг плодів.

    Плоди середні та вище середнього розміру (130-180 г), середньої одномірності, сплющено-округлі, зі згладженими гранями та ребрами на верхівці, зеленувато-жовті, із слабким сизим нальотом. Шкірочка середньої товщини та щільності, еластична, гладенька, злегка масляниста. М’якуш жовтувато-білий, середньої щільності, ніжний, соковитий, ароматний, приємного солодкувато-кислого смаку (3,8—4,1 бала).

    Знімна стиглість настає наприкінці серпня (Лісостеп) — на початку вересня (Полісся), споживча — у середині вересня. У звичайному сховищі плоди зберігаються 1—1,5, в холодильнику — 2—3 місяці. Транспортабельність середня. Використовують у свіжому вигляді, для виробництва соків, виноматеріалів, пюре, варення, мармеладу, сухофруктів, мочіння та для домашньої переробки.

     



  • Вас також можуть зацікавити

    • Яблуня

      Яблуня "Антонівка 600", контейнер 7 л

      • Вік саджанця: 2-річний
      • Щепа: середньоросла (54-118)
      • Термін дозрівання: пізньо-осінній
      • Маса плоду: 240-600
      • Наявність товару: продано
    • Яблуня

      Яблуня "Антонівка", сіянець

      • Вік саджанця: 2-річний
      • Щепа: сіянець
      • Стиглість: початок вересня
      • Маса плоду: 130-180
      • Наявність товару: бронь на осінь
    • Яблуня

      Яблуня "Грінслівз", контейнер 7л

      • Вік саджанця: 2-річний
      • Щепа: середньоросла (54-118)
      • Термін дозрівання: кінець вересня – початок жовтня
      • Маса плоду: 130 ... 140
      • Наявність товару: продано
    • Яблуня

      Яблуня "Антонівка "Золотий монах" (ВКС)

      • Вік саджанця: 2-річний
      • Щепа: середньоросла (54-118)
      • Термін дозрівання: осінній
      • Стиглість: початок серпня
      • Маса плоду: 140-160
      • Наявність товару: бронь на осінь
    • Яблуня

      Яблуня "Амулет", контейнер 7 л

      • Вік саджанця: 2-річний
      • Щепа: сіянець
      • Термін дозрівання: кінець вересня
      • Маса плоду: 160 ... 210
      • Наявність товару: в наявності
    • Яблуня

      Яблуня "Грінслівз" (ВКС)

      • Вік саджанця: 2-річний
      • Щепа: середньоросла (54-118)
      • Термін дозрівання: кінець вересня – початок жовтня
      • Маса плоду: 130 ... 140
      • Наявність товару: продано

    Відгуки