Ваш кошик

Кількість Ціна До оплати
0,00грн.
Перейти до оформелення
Ваш кошик порожній

01
02
03
04

 тел. +38 (067) 444-31-05
Київська обл., Рокитнянський р-н,
с. Луб’янка, вул. Гагаріна, 21
Дерево-сад

Дерево-сад "Пепенка + Антонівка + Пріам + Вільямс Прайд", ЗКС

  • В наявності
  • Вік саджанця: 3-річний
  • Підщепа: середньоросла (54-118)
  • Тип упаковки: закрита коренева система (ЗКС)

  • Ціна:
    600,00грн.
  • Опис

  • Опис сорту Папенка

    Яблуня Пепенка – це зимостійка, невибаглива до умов вирощування яблуня української селекції. Володіючи досить високою стійкістю до заморозків і небезпечних грибкових хвороб, яблуня Пепенка стабільно приносить високі врожаї.

    Період цвітіння цього сорту досить ранній, яблуня цвіте рясно. Для зав'язі плодів необхідні запилювачі. Найкращим чином підійдуть сорти – СпартанАйдаредАнтонівка, Рубінове Дуки. Спіють яблука Пепенка у вересні в II декаді. Яблука середнього розміру, середньої ваги близько 145-175 г. Плоди зазвичай жовтуваті, з зеленим відтінком. З сонячної сторони яблуко покривається нечітким, червонуватим рум'янцем. Біла м'якоть дуже ніжна і соковита, солодка, з кислинкою.

    Сорт Пепенка ідеально підходить для мочіння та приготування джемів і варення. У холодному місці може зберігати смакові і товарні якості до 3-4 місяців.

    Опис сорту Антонівка

    Антонівка (Антонівка, Антонівське яблуко, Духовоє) — російський сорт народної селекції.

    Дерево сильноросле, з широкоокруглою середньозагущеною кроною, яку створюють міцні скелетні гілки, що відходять від стовбура під тупим кутом (60—85°). Пробуджуваність бруньок висока, пагоноутворювальна здатність середня. Плодоносить переважно на кільчатках та списиках.

    Зимостійкість висока. Сприйнятливість до парші та борошнистої роси нижча за середню, до плодової гнилі — середня.

    Цвіте у середньоранні строки, дуже рясно. Життєздатність пилку середня (38—57%). Зав'язування плодів від вільного запилення — 6— 22%. Кращі запилювачі: Алкмене, Бойкен, Кальвіль сніговий, Пепінка золотиста, Ренет курський золотий, Уелсі.

    У плодоношення вступає на шостий—сьомий рік після садіння на сильнорослій підщепі та четвертий — на середньорослій. Плодоносить періодично. Урожайність дуже висока: 8—9-річні дерева на MM 106 формують по 30—48 кг, 12—14-річні — по 60—130 кг плодів.

    Плоди середні та вище середнього розміру (130-180 г), середньої одномірності, сплющено-округлі, зі згладженими гранями та ребрами на верхівці, зеленувато-жовті, із слабким сизим нальотом. Шкірочка середньої товщини та щільності, еластична, гладенька, злегка масляниста. М’якуш жовтувато-білий, середньої щільності, ніжний, соковитий, ароматний, приємного солодкувато-кислого смаку (3,8—4,1 бала).

    Знімна стиглість настає наприкінці серпня (Лісостеп) — на початку вересня (Полісся), споживча — у середині вересня. У звичайному сховищі плоди зберігаються 1—1,5, в холодильнику — 2—3 місяці. Транспортабельність середня. Використовують у свіжому вигляді, для виробництва соків, виноматеріалів, пюре, варення, мармеладу, сухофруктів, мочіння та для домашньої переробки.

    Опис сорту Пріам

    Яблуня Пріам (Priam) - осінній сорт французької селекції.

    Дерево середньо-росле, висотою 3–3,5 м, з загущеною кроною. На середньо-рослій підщепі в пору плодоношення вступає рано, на 3-й рік після посадки, плодоносить рясно (до 60 кг з 8-9-річних дерев), але з чітко вираженою періодичністю, що наступає вже до 10-річного віку. Основні запилювачі: Прима, Флоріна.

    Плоди середніх розмірів, 100-120 г, одномірні, довгастої форми, з яскраво-червоним розмитим рум'янцем майже по всій поверхні. Шкірочка тонка, ніжна, блискуча. М'якоть жовтувата, середньої щільності, дрібнозернистий, дуже ніжна, соковита, гарного смаку. Період дозрівання кінець серпня - початок вересня. У сховищі плоди зберігаються 2,5-3 місяці. Транспортабельність висока. Плоди використовуються у свіжому вигляді в осінній період, для приготування соків, сухофруктів.

    Переваги сорту: відносно висока зимостійкість дерев, імунітет до парші, досить хороша величина одновимірних плодів.

    Опис сорту Вільямс Прайд

    Сорт Вільямс Прайд вважається одним з кращих літніх сортів.

    Походження - сорт отриманий в результаті схрещування сортів Уелс, Ром Бьюті, Старр, Мелба, Ред Ром, Джонатан, Моліс Делішес і Джуліред / США.

    Період споживання плодів - стиглість настає в кінці липня - початку серпня. Споживча зрілість плодів збігається зі знімною. Тривалість зберігання - близько 1,5 місяця. Сорт по всьому комплексу біологічних і господарсько-цінних ознак набагато перевершує відомий сорт "Слава Переможцям".

    Дерево середньоросле з широкоовальной кроною середньої густоти. Швидкоплідне. Дозрівання плодів рясне і не одночасне. Цвітіння раннє, дуже рясне.

    Кращі запилювачі - Катя, Папировка, Джулія, Мелба.

    Плоди дуже красиві, плоско-округлі, темно-вишневого кольору, майже фіолетові, винно-солодкого смаку, масою 120-160 г. М'якоть жовтувато-кремова, хрустка з легким ароматом, щільний, середньозернистий, дуже соковита, кисло-солодка Дегустаційна оцінка - 4,5-4,7 бали.

    Стійкість до хвороб - висока до борошнистої роси. Зимостійкість - висока.

    Основне призначення - вживання вітамінної продукції і кулінарна обробка - джеми, варення, компоти, сушка.

     
  • Замовляйте саджанці у "Приватний плодорозсадник Таміли Самар" і ми доставимо їх новою поштою під час посадкового сезону (весна, осінь).
  • Доставка:

    • Нова Пошта
    • Адресна доставка Нової Пошти
    • Самовивіз із с. Луб’янка, вул. Гагаріна, 21
    • Кур'єром по Києву та обл.
  • Оплата:

    • Карта ПриватБанку
    • Готівковий розрахунок при самовивезенні товару
    • Накладений платіж


  • Вас також можуть зацікавити

    Відгуки