Виноград "Супага"
Опис
Виноград Супага – столовий сорт винограду, раннього терміну дозрівання - 115-120 днів. Дозріває на початку серпня.
Кущі великої сили росту.
Грона великі, 350-400 г, конічні, середньої щільності. Ягоди великі, масою 4,2-4,8 г, округлі або слабо овальні, зеленувато-жовті. М'якоть практично не слизова, смак з дуже приємним, ненав'язливим ізабельним ароматом. Шкірочка щільна, але з'їдається. Відрізняється дуже високим рівнем цукру, цукристість 17-28%, кислотність 5-7 г / л.
Пагони визрівають дуже добре. Сумісність з підщеп хороша.
Морозостійкість -25 °С.
Сорт винограду Супага стійкий до мілдью, оїдіуму і сірої гнилі.
Урожай може довго висіти на кущах, не втрачаючи смакових і товарних якостей. Дегустаційна оцінка свіжого винограду 7,4 бала. Транспортабельність гарна. Придатний для використання у свіжому вигляді.
Доставка:
- Нова Пошта
- Адресна доставка Нової Пошти
- Самовивіз із с. Луб’янка, вул. Гагаріна, 21
- Кур'єром по Києву та обл.
Оплата:
- Карта ПриватБанку
- Готівковий розрахунок при самовивезенні товару
- Накладений платіж