Магазин

Немає у наявності
Немає у наявності

Груша “Гортензія”

Груша “Гортензія” — це осінній сорт європейської селекції, виведений у Німеччині, який відзначається високими смаковими якостями та хорошими агрономічними характеристиками. Дерево середнього росту з компактною пірамідальною кроною, що виростає до 3,5 м у висоту. Плодоносить регулярним та рясним урожаєм вже через 3-4 роки після посадки. Плоди цього сорту великі, масою від 220 до 270 грамів, яйцевидної форми, з гладкою шкіркою жовтого кольору та інтенсивним темно-карміновим рум’янцем на більшій частині плоду. М’якоть світла, дуже соковита, ароматна, з солодким смаком та ніжною кремовою консистенцією. Вона має відмінну збереженість, плоди можна зберігати в холодильнику до 4 місяців. Сорт характеризується самоплідністю, високою стійкістю до хвороб та середньою морозостійкістю, витримуючи температури до -24°C.

400,00 грн.
Немає у наявності
Немає у наявності

Груша “Говерла”

Груша Говерла – осінній сорт одержаний на Львівський ДСС. Дерево середньоросле, з вузькопірамідальною, компактною кроною, яка для формування скелету потребує відгинання гілок. Плоди дуже великі, масою 320–380 г, окремі до 500 г, широкогрушоподібної форми, зеленувато-жовті, з благородною оржавленістю. М’якоть інтенсивно кремова, ніжна, дуже соковита, напівмасляниста, без грануляцій, приємного кисло-солодкого смаку, з сильним ароматом троянди (4.2–4.5 бали). Знімальна стиглість плодів настає на початку жовтня, споживча – у листопаді. В холодильнику можуть зберігатись до лютого.

0,00 грн.
Немає у наявності
Немає у наявності

Груша “Генерал Леклерк”

Груша “Генерал Лєклєрк” — це осінній сорт, отриманий в результаті вільного запилення сорту “Деканка дю Коміс”. Дерево середньоросле, з висотою до 3,5 м, з пірамідальною кроною середньої густоти. Цей сорт вступає в плодоношення на 2-3 рік після посадки, цвіте пізно, що забезпечує йому рясне і регулярне плодоношення. Плоди мають грушоподібну форму і масу від 180 до 320 г. Їхня шкірка жовто-коричнева, з рум’янцем на сонячній стороні, який іноді повністю покриває плід. М’якоть соковита, ніжна, масляниста, з солодким смаком та легкою кислинкою. Вона жовтувато-біла, що надає плодам приємної консистенції. Плоди досягають знімної зрілості у середині вересня, а споживча зрілість настає через 2-3 тижні після збору. Плоди можуть зберігатися до 4 місяців у холодильнику. Сорт відзначається високою морозостійкістю і стійкістю до хвороб, зокрема до бактеріального опіку. Його врожайність висока, а товарність плодів робить цей сорт популярним у промисловому садівництві, особливо в Європі. Оскільки плоди мають гарну транспортабельність, цей сорт є відмінним вибором

600,00 грн.

Груша “Вільямс зимовий

Світлі, медово-солодкі плоди груші “Вільямс зимовий” прекрасні в свіжому вигляді, незамінні в різних видах консервації. Сорт щедрий на врожаї, плодоносить регулярно, підходить для вирощування на території всієї України. Дерево сорту Вільямс зимовий сильноросле. Воно не примхливо щодо якості грунту, але регулярні підгодівлі будуть тільки сприяти збільшенню врожайності. Ми рекомендуємо вибирати для груші цього сорту сонячні місця або півтінь. Це не тільки позитивно позначиться на розвитку дерева, а й подарує плодам легкий апетитний рум’янець, що з’являється з сонячної сторони. Сорт стійкий до основних хвороб, добре переносить морози.

800,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Груша “Виставкова”

Груша сорту Виставкова відрізняється середньо-густою пірамідальною кроною. Дерева цього сорту характеризуються високою врожайністю та десертним кислувато-солодким смаком плодів. Плоди великі, досягають ваги до 200 грам, мають жовто-зелений колір з рум’янцем з боків. Шкірка гладенька, тонка, з вкрапленнями золотого тону. Плоди дуже соковиті та підходять для консервації, що робить їх універсальними для використання як у свіжому вигляді, так і для приготування різноманітних заготовок.

від 100,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Груша “Бон Луїз

Груша “Бон Луїз Авранш (Bonne Louise D’Avranches)” є раннім осіннім сортом французької селекції. Його друга назва – Добра Луїза. Характеризується високою врожайністю та скороплідністю. Щорічно дає щедрі врожаї чудових десертних плодів. Плоди дозрівають у середині вересня, а споживчу зрілість набувають через тиждень після збирання. Добре лежать упродовж місяця. У належних умовах можуть зберігатись ще довше. Плоди мають середні розміри, правильну грушоподібну форму, їхня середня вага – 80-100 г, деякі дерева можуть давати плоди масою до 90-180 г. Вони мають блискучу шкірку зеленувато-жовтого кольору, при дозріванні частина поверхні покриває темно-рожевий розмитий рум’янець. Мають білу, дуже соковиту, м’якоть, що тане, з переважаючою насолодою і незначною кислинкою, мають тонкий, приємний аромат. Добре переносять транспортування, при зберіганні не втрачають своїх якостей та привабливого вигляду, належать до високотоварних плодів із вищими десертними якостями. Дерева досить потужні, витривалі та невибагливі, мають високу зимостійкість, стійкість до парші та інших захворювань. Перспективний сорт для вирощування у багатьох регіонах України.

200,00 грн.

Груша “Бере Сікс”

Груша “Бере Сікс” (Beurré Six) – ранньозимовий сорт бельгійської селекції, виведений у 1845 р. садівником Сіксом у Куртре (Бельгія). Дерево середньоросле, з розлогою пірамідальною кроною. Листя велике. Плоди 200-350 г, коротко-грушоподібні, горбисті, з широкою основою, іноді нагадують айву. Шкірка тонка, гладка, жовтувато-зелена, вкрита дрібними темними крапками. М’якуш зеленувато-білий із жовтими прожилками, маслянистий, ніжний, тане в роті. Смак солодкий з легкою кислинкою, з мигдальним ароматом. Дозріває з 20 вересня по 15 жовтня, вживати можна в листопаді. Зберігається до середини грудня. Зимостійкість висока, але стійкість до хвороб середня — може уражатися паршею. Транспортабельність низька, потребує спеціальної упаковки.

400,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Груша “Бере Люка”

Груша сорту Бере Люка дозріває в середині вересня. Плоди мають привабливий жовтий окрас з дрібними сірими вкрапленнями та червоним рум’янцем на сонячній стороні. Середня вага груш може досягати 400 грам. М’якоть плодів дрібнозерниста, тануча, солодка з легкою кислинкою, що надає їм приємного смаку. Урожайність сорту висока, з одного дерева можна зібрати до 60 кг груш. Зібрані плоди добре зберігаються до грудня і не в’януть під час зберігання. Підщепа ВА-29 відрізняється середнім ростом дорослої рослини, не загущеною кроною округлої форми. Груші на цій підщепі починають плодоносити вже на третій рік після посадки.

від 100,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Груша “Бере Квітнева”

Груша “Бере Апрельська” – пізньозимовий французький сорт. Дерево сильноросле, зимостійке, стійке до парші, починає плодоносити на 7-8 рік. Врожайність висока. Плоди 180-300 г, подовжено-грушоподібні, товстошкірі, шорсткі, з оржавленням. При дозріванні стають золотисто-жовтими. М’якоть жовтувато-біла, дуже соковита, ніжна, ароматна, солодка з легкою кислинкою. Без грануляцій. Знімна стиглість – жовтень, споживча – грудень-січень. Зберігається у погребі до квітня, поступово дозріваючи. Переваги: висока зимостійкість, стійкість до хвороб, чудовий смак, тривале зберігання. Недолік: пізній початок плодоношення.

500,00 грн.

Груша “Бере Жиффар”

Груша «Бере Жиффар» — це ранньо-літній сорт, що характеризується своїми відмінними смаковими якостями. Дерево має середні розміри, кулясту, рідкісну, розкидисто-пониклу крону і тонкі гілки. Плоди груші важать від 75 до 100 г і мають правильну грушоподібну форму. Шкірка тонка і ніжна, при зніманні зелена, але згодом переходить у зеленувато-жовту, з рум’янцем на освітленій стороні. По всій поверхні шкірки видно світло-коричневі крапки. М’якоть плоду біла, ніжна, тане в роті, соковита, кисло-солодка і дуже смачна. Знімна зрілість плодів настає з 20 по 25 липня. Плоди зав’язуються часто пучками, від 2 до 6 штук, і міцно тримаються на дереві до дозрівання. Стиглість плодів настає одночасно, а їх придатність до вживання у зірваному стані триває 3-5 днів. Плоди найкраще споживати у свіжому вигляді. Основні переваги сорту — це раннє дозрівання і високі смакові якості плодів.

100,00 грн.
Немає у наявності
Немає у наявності

Груша “Бере Дюрандо”

Груша Бере Дюрандо – осінній сорт виведений у Бельгії. Селекція характеризується великими плодами, високою врожайністю, середньою морозостійкістю. Дерево середньо-росле з компактною пірамідальною кроною в плодоношення вступає на 3 рік. Плоди великі, середньою масою 250-300 г, конічної форми, жовтого забарвлення з рожевим рум’янцем. М’якуш кремовий, маслянистий, соковитий, приємного смаку. Стійкість до захворювань, зокрема до парші висока. Морозостійкість до -26 °C.

200,00 грн.

Груша “Бергамот полосатий”

Зимовий сорт груші точне походження не відоме, поширена в передмісті Полтави і на дачних ділянках. На даний час, нестандартні груші, в світі набувають великої популярності. Максимальна висота дерева складає 2,5-3,5 метри, відноситься до групи середньорослих. Морозостійкість дуже висока. Стійкість до захворювань дуже хороша, імунний сорт. Плоди в середньому формуються вагою 130-150 г. Основний колір шкірки – жовтий і зеленими смугами. М’якоть плоду біла, щільна, солодкого смаку. Літом плоди швидко набирають красивого забарвлення – на шкірці з’являються жовті і темно-зелені смуги, осінню контрастність смуг виражена яскравіше, мають декоративний вигляд. Відмінною ознакою сорту є смугастість однорічних пагонів. Споживати грушу краще після нового року, м’якоть стає дуже солодкою. Забарвлення саджанця-стовбура таке, як колір самого плода. Збір груш І-ІІ декада жовтня. Зберігаються до нового врожаю. Транспортабельність висока.

500,00 грн.
Немає у наявності
Немає у наявності

Груша “Баронеса де

Груша “Баронеса де Мелло” (Beurré Van Mons, Cannelle de Van Mons) – зимовий сорт бельгійської селекції. Дерево сильноросле, формує густу пірамідальну крону, стійке до морозів і хвороб. Сумісне з айвовою підщепою. Плоди 170-200 г, при проріджуванні до 400 г, широко-грушоподібні, зав’язуються парами та пучками. Шкірка тонка, щільна, лимонно-жовта, часто вкрита золотисто-бурою іржею. М’якуш жовтувато-білий, соковитий, запашний, тане в роті. Дуже солодкий, з мускатно-пряним смаком. Дозріває в першій половині жовтня, зберігається до січня.

500,00 грн.

Груша “Анжеліс”

Груша Анжеліс є сортом зимового строку дозрівання французької селекції. Плоди округло-яйцеподібні, масою близько 300 г, з щільною жовто-зеленою шкіркою з червоним рум’янцем. М’якоть ніжна, соковита, солодка з невеликою кислинкою, масляниста, ароматна. Плоди зазвичай знімають в самому кінці вересня початку жовтня. У холодильнику плоди зберігаються до березня. Сорт характеризується доброю зимостійкістю, стійкістю до парші та бактеріального опіку листя. Сорт відрізняється регулярним стабільним плодоношенням і досить високою врожайністю. Сорт Анжеліс цінується за прекрасний смак плодів, хорошу транспортабельність, тривалий термін зберігання. Призначений для вживання в свіжому вигляді.

200,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Груша “Амфора”

від 100,00 грн.

Груша “Амфора”

Груша Амфора (Amfora) – зимовий, пізній сорт груші. Виведений в Чехії. Сорт груші Амфора отриманий від схрещування сорту Конференція. Груша пізня відрізняється оригінальністю плодів, яка полягає в формі і зовнішніх привабливих характеристик. Плоди великі, середньою масою 200 г, подовженої пляшкової форми, зелені. Оригінальні. При повному достигання і зберіганні – жовті. М’якоть кремова, хрустка, з відмінним кисло-солодким смаком. Дегустаційна оцінка – висока. Урожайність дерев висока і регулярна. Зимостійкість дерев висока. Придатні для посадок в будь-яких видах насаджень.

від 100,00 грн.
  • Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Груша “Ай-Дюран”

Груша “Ай-Дюран” – зимовий сорт. Дерево середньоросле, стійке до хвороб. Плоди 250-300 г, видовжено-грушоподібні, жовті з яскравим рум’янцем на половині плода. Дуже привабливі. М’якуш білий, щільний, хрумкий, при дозріванні стає ніжним, соковитим, солодким з характерним ароматом.

400,00 грн.

Гранат “Ак-дона”

Гранат Ак-Дону – кущ або невелике дерево, заввишки виростає до 3 метрів. Пагони колючі. Цвітіння з травня по серпень. Запилення перехресне. Початок плодоношення настає на 3-4-й рік після посадки, повне – з 7-8 років. Плоди округлої форми, великі середньою масою 150 – 200 гр, дозрівають з вересня по листопад. До грунтів невимогливий, але краще росте і плодоносить на глибоких, багатих органічною речовиною грунтах. Любить багато сонця  і затишок .

500,00 грн.

Горобина червона

Горобина червона або горобина звичайна (Sorbus aucuparia) – дерево із сімейства рожевих (Rosaceae), з сірою гладкою корою. Квітки запашні, білі, дрібні, схожі на квіти яблуні, зібрані у густі щитки. Цвіте травень-червень. Плоди кулясті, ягодоподібні, червоні, терпкі, гіркуваті. Після заморозків втрачають терпкість, стають дещо солодкими, смачними. Відрізняються плоди горобини великою різноманітністю форм, забарвленням та смаком. Дозрівають у вересні та до глибокої зими залишаються на дереві.

300,00 грн.
Немає у наявності

Горіх “Прикарпатський”

Горіх Прикарпатський – сорт української селекції. Дерево формує округлу велику крону. Плоди утворюються на пагонах минулого року. Врожайність стабільна, висока, смакові якості відмінні. Плоди округлої форми, масою 11-15 г, шкаралупа тонка, жінка в руці може роздушити два горіхи. Перегородки всередині тонкі, добре відокремлюються. Ядро містить до 14,5% білків, 68-73% жирів, 7,0 – 12,5% цукрів. Ядро світле, солодке. Плоди досягають знімною зрілості в кінці вересня. Сорт стійкий до захворювань. Висаджувати дерева рекомендується в захищених від вітру місцях. Хороший сорт для вирощування на всій території України. Сорт самоплідний.

0,00 грн.
Немає у наявності

Гібрид “Плаєрі Світ

Гібрид “Плаєрі Світ Тріат”, (Sweet Treat) — це чудовий міжвидовий симбіоз плодових дерев, який поєднує в собі особливості сливи, аличі та черешні. Цей сорт, створений селекціонером Флойдом Зайгертом зі США, назва якого перекладається як «Ласощі», вражає своєю унікальністю. Урожай збирають у двадцятих числах липня. Плоди цього сорту мають компактний вигляд сливи, з дрібною, але чітко вираженою кісточкою. Їхній смак гармонійно поєднує ноти різних фруктів, надаючи їм особливої, неповторної вишуканості. Розмір плодів вражає — їхній діаметр можна порівняти з розміром волоського горіха, а маса коливається від 30 до 50 г. Вони мають світло-червоний відтінок і солодкий, ароматний смак, який стає ще насиченішим під час повного дозрівання. Це забезпечує гармонійне поєднання смаків сливи, черешні та вишні. М’якоть плодів яскрава, соковита, м’яка і насичена багатим ароматом. Дерева середнього розміру, швидко ростуть і рано починають плодоносити. Вони мають високу стійкість до зимових умов і прекрасно ростуть у різних регіонах України.